Website & Webdesign

MART Event Marketing oferă servicii complete și profesionale de creare website și webdesign.
Design-ul atrage, intrigă, stimulează, comunică, determină acțiuni. Acestea sunt și principalele atribute ale web design-ului pe care le respectăm în conceptul fiecărui site pe care îl dezvoltăm. Indiferent că este vorba de un site de prezentare, un magazin online, un blog personal, un site de știri sau orice alt tip de site, design-ul este interfață cu utilizatorul, iar o interfață „neprietenoasa” nu va contribui la atragerea de utilizatori noi, de clienți noi care să ducă la îndeplinirea scopurilor comerciale ale site-ului.

Pentru fiecare tip de site, design-ul trebuie optimizat astfel încât să fie atinse scopurile specifice determinate de domeniul de activitate, de publicul căruia i se adresează și de multe alte elemente personalizate care variază de la o companie la altă. Dacă este vorba de un magazin online, trebuie avuta în vedere evidențierea produselor. Până la urmă utilizatorul trebuie să fie determinat să ia o decizie de cumpărare. De asemenea, plasarea elementelor de navigare în așa fel încât comenzile site-ului să fie cât mai intuitive pentru utilizator. Până la urmă, nimeni nu are timp și răbdare să urmeze proceduri complicate dacă vrea să comande o bluză dintr-un magazin online, de exemplu.

Indiferent de tipul de site, acesta trebuie să respecte elementele de identitate vizuală ale firmei, logo-ul culorile, fonturile folosite. Site-ul este un element de imagine, iar prin serviciul nostru profesional de web design propunem reprezentarea imaginii companiei în mediul online.

Site-urile dezvoltate de agenția de publicitate SMART Event Marketing sunt realizate prin mix-ul viziunii clientului asupra modului în care ar vrea să fie reprezentant în mediul online cu sugestiile noastre atât în ceea ce privește elementele vizuale de design, cât și cele funcționale. Rezultatul: un mediu complet, personalizat în care compania să-și poată primi clienții potențiali și colaboratorii în mediul online.