Training & Team Building

Agentia de publicitate SMART Event Marketing organizeaza pentru compania dvs. evenimente de tip training si team building. Colaboram cu traineri specializati, avand o vasta arie de competente, cum ar fi dezvoltarea abilitatilor de comunicare, management si vanzari, facilitand astfel procesul de dezvoltare al echipelor prin activitati si aplicatii de business.

Evenimentele de timp training si team building, pot fi organizate in Romania, sau in strainate, functie de specificul si cerintele fiecarei companii.

Pentru mai multe informatii cu privire la evenimentele de training si team building, sau pentru a solicita cotatii de pret, va rugam sa ne contactati.

SMART Event Marketing este o agenție de publicitate full service, ce oferă servicii integrate de Marketing, Comunicare, Relații Publice,  Evenimente dar și servicii de Producție Publicitară și Materiale Promoționale.

Avertising cu ROI pozitiv și Evenimente de succes! Venim în sprijinul departamentelor de marketing, PR și vânzări cu o serie de produse și servicii pentru toate strategiile de comunicare: Above the Line, Below the Line, Through the Line sau Online.

Oferim servicii precum: publicitatea prin intermediul printurilor digitale-offset, indoor și outdoor, publicitatea audio-spoturi radio, reclame și spoturi TV,  situri web-promovare online, landing pages, direct mailing, promoții, materiale promoționale,  evenimente, târguri și expoziții, servicii integrate de Marketing, Comunicare, Relații Publice,  Evenimente dar și servicii de Producție Publicitară și Materiale Promoționale. SMART Event Marketing – Advertising done right!