Standuri personalizate – târguri și expoziții

Agentia de publicitate SMART Event Marketing ofera servicii complete priving conceperea, elaborarea si printarea brosurilor, flyerelor si materialelor diverse de care echipa dvs. de vanzari are nevoie.

Realizam brosuri, cataloage, flyere si diverse materiale promotionale in diverse formate, functie de solicitarile clientilor. De asemenearelizam  brosuri legate cu spira, capsate sau brosate si diferite finisari.

SMART Event Marketing este o agenție de publicitate full service, ce oferă servicii integrate de Marketing, Comunicare, Relații Publice,  Evenimente dar și servicii de Producție Publicitară și Materiale Promoționale.

Avertising cu ROI pozitiv și Evenimente de succes! Venim în sprijinul departamentelor de marketing, PR și vânzări cu o serie de produse și servicii pentru toate strategiile de comunicare: Above the Line, Below the Line, Through the Line sau Online.

Oferim servicii precum: publicitatea prin intermediul printurilor digitale-offset, indoor și outdoor, publicitatea audio-spoturi radio, reclame și spoturi TV,  situri web-promovare online, landing pages, direct mailing, promoții, materiale promoționale,  evenimente, târguri și expoziții, servicii integrate de Marketing, Comunicare, Relații Publice,  Evenimente dar și servicii de Producție Publicitară și Materiale Promoționale. SMART Event Marketing – Advertising done right!