Publicitate online, monitorizare și raportare

SMART Event Marketing oferă servicii complete de marketing și promovare online adecvate domeniului tău de activitate, întotdeauna cu ROI pozitiv.
Facebook  Ads-Promovarea Facebook este o modalitate eficientă de promovare online și de a câștiga trafic relevant în site. Publicitatea Facebook Ads este o oportunitate de a câștiga noi clienți, de a construi o bună reputație pentru afacere și un brand online. Prin campaniile de promovare Facebook ne adresăm direct persoanelor interesate de informația, activitatea, serviciile sau produsele oferite, chiar atunci când folosesc canalul lor preferat de socializare, Facebook.

Social media, comunicarea și interacțiunea continuă cu publicul țintă sunt elemente foarte importante pentru imaginea de ansamblu a afacerii, brand awareness, câștigarea autorității într-un domeniu de activitate și atingerea obiectivelor de marketing. În plus, activitatea susținută și relevanță de social media poate ajută, indirect, la obținerea unor rezultatelor site-ului în căutările organice pe Google. Social media permite umanizarea experienței de brand și comunicarea directă cu clienții. Putem spune că social media este noul PR al afacerilor locale.
Specialiștii SMART Event Marketing, te vor ajuta să obtinii prin intermediul campaniilor:
• creșterea audienței paginii Facebook de business (Facebook page likes);
• promovarea postărilor din pagina Facebook a afacerii (Facebook post likes & shares);
• creșterea traficului către website cu proveniența Facebook page;
• cereri de ofertă cu sursa campanii publicitate Facebook Ads;
• comenzi online cu sursă campanii publicitate Facebook Ads;
• creșterea numărului de vizualizări pentru videoclipuri, app downloads etc.
Google Adwords & Display Advertising. Promovarea site-ului prin campanii Google AdWords este cea mai populară și eficientă modalitate de creștere a traficului site-ului online. Printre tipurile de campanii de promovare a site-ului pe Google: Google AdWords Search, AdWords Dynamic Search Ads, Google AdWords Display, Google AdWords Youtube și Google AdWords Remarketing.
Publicitatea Google AdWords Search, promovarea site-ului pe Google cu plată per click (PPC) este o modalitate rapidă de promovare online, publicitate targetata și eficientă prin care site-ul va fi afișat în rezultate căutării pe Google în funcție de cuvinte cheie.
Promovarea Google AdWords Display (GDN), promovarea site-ului prin mesaje de tip text, promovarea prin bannere online și/sau video care vor apărea pe site-uri partenere Google, site-uri alese în funcție de relevanță față de obiectivul site-ului de promovat, astfel: în funcție de context (cuvinte cheie, site-uri, subiecte pagini web) și în funcție de utilizatorii vizați pe internet (interes, sex, vârstă, remarketing).
Campanii Google AdWords Youtube, promovarea site-ului prin mesaje de tip text, banner și video care vor apărea pe Youtube. Anunturile de promovare sunt targetate în funcție de conținut sau utilizatori și direcționate către pagină de Youtube sau direct către site.
Campanii Google AdWords Remarketing. Promovarea online prin AdWords Remarketing poate fi deosebit de eficientă. Cu acest tip de campanie AdWords ajungeți din nou la utilizatorii care au mai vizionat site-ul în trecut și, deci, sunt deja interesați de ofertă dvs. Aveți șansa să reaminti vizitatorilor site-ului, în timp ce aceștia navighează pe site-urile prefeate pe internet, despre interesul lor asupra produsului, a serviciilor sau a companiei prin crearea unor anunturi.