Petreceri Tematice

SMART Event Marketing, agentie de publicitate full service, organizeaza pentru dvs. petreceri tematice SMART, in concordanta cu detaliile specifice ale companiei dvs.

Indiferent de tema pe care o alegeri pentru petrecere, echipa SMART Event Marketing va va propune cele mai bune locatii si servicii, la cel mai corect buget, bazat pe raportul calitate – pret.

SMART Event Marketing este o agenție de publicitate full service, ce oferă servicii integrate de Marketing, Comunicare, Relații Publice,  Evenimente dar și servicii de Producție Publicitară și Materiale Promoționale.

Avertising cu ROI pozitiv și Evenimente de succes! Venim în sprijinul departamentelor de marketing, PR și vânzări cu o serie de produse și servicii pentru toate strategiile de comunicare: Above the Line, Below the Line, Through the Line sau Online.

Oferim servicii precum: publicitatea prin intermediul printurilor digitale-offset, indoor și outdoor, publicitatea audio-spoturi radio, reclame și spoturi TV,  situri web-promovare online, landing pages, direct mailing, promoții, materiale promoționale,  evenimente, târguri și expoziții, servicii integrate de Marketing, Comunicare, Relații Publice,  Evenimente dar și servicii de Producție Publicitară și Materiale Promoționale. SMART Event Marketing – Advertising done right!