Magazin Online & E-commerce

Magazinele online sunt specialitatea noastră, iar fiecare magazin virtual pe care îl construim reprezintă o nouă provocare deoarece, odată cu dezvoltarea tehnologiei apăr o serie de funcții care facilitează administrarea site-ului propriu-zis, dar și îmbunătățirea experienței de navigare a clientului sau facilități de plată online cu cardul sau prin alte metode.

In magazin online bine construit este mult mai mult decât ceea ce se vede „in fata”. Toată interfață cu utilizatorul este susținută de o serie de sisteme de monitorizare a comportamentului în timpul vizitei, de identificare a intereselor specifice, dar și unelte care facilitează adăugarea de noi produse și descrieri.

Magazinele online sunt site-uri dinamice, cu un conținut care ar trebui să fie în permanență proaspăt. Clientul potențial vrea să vadă altceva la fiecare vizită pentru a fi convins să ia o decizie de cumpărare.

De-a lungul timpului am construit zeci de magazine din diverse domenii și am contribuit la dezvoltarea ulterioară a afacerii. Le-am monitorizat și ne-am familiarizat cu comportamentul consumatorilor în mediul online. Astfel am obținut expertiză pentru a creă magazine online optimizate astfel încât să ofere un mod de navigare natural, intuitiv, pentru că utilizatorul să beneficieze de o experiență cât mai plăcută de shopping, iar magazinul să aibă atuurile necesare pentru a genera o creștere a vânzărilor.

Afacerea ta are nevoie de un magazin online, de aceea noi ne ocupam de toate pregătirile înainte să-ți așezi produsele pe rafturi. Îți predăm magazinul „la cheie”, gata să-și întâmpine clienții.