Logo & Slogan Creator

SMART Event Marketing oferă servicii complete și profesionale de creare logo și slogan pentru companiile care își doresc o identitate unică și un design distinctiv. Logo-ul este fără îndoială, imaginea care face diferență dintre un nume de firmă, produs sau serviciu și un BRAND.

SMART Event Marketing te ajută să îți creezi propriile reguli de identitatea corporativă și comunicare vizuală, conform obiectivelor de poziționare pe segmentul de piață urmărit!

Noi te ajutăm să-ți construiești mesajul codificat în culori, grafica și imagini, astfel încât să transmiți adecvat, propriile valorile corporative, de servicii sau produs. Aplicăm strategii de identitate corporativă ținând cont de expresia pe care trebui să o aibă compania sau produsul, pentru publicul ei obiectiv. Expresia unei companii, produs sau servicu, trebuie să creeze o impresie deosebită și autentică pe segmentului de piață urmărit, PO. Acest lucru va construi imaginea particulară și inconfundabilă a companiei.

Acesta acțiune, consista în aplicarea de stiluri sau teme adecvate companiei, toate centrate pe nucleul de identitate corporativă – Corporate ID.
Orice companie are determinată o anumită imagine, care, printr-o eficientă planificare și control, poate să se transforme într-o strategie de comunicare coerentă, cu scopul de a susține în orice moment produsul sau serviciile oferite.

Manualul de Imagine și Identitate Corporativă – Corporate ID care-l realizăm după o amănunțită analiză a domeniului de activitate, a produselor sau serviciilor oferite, va cuprinde o structură completă și detaliată a tuturor aspectelor legate de logo, culori, fonturi, imagini, inscripționări, imprimerie, vestimentație personal, office design, shop design, produs design, etc.
În anumite cazuri, pentru realizarea unui proiect de Identitate Corporativă – Corporate ID complex, implicăm specialiști din alte domenii, diferite publicității, cum ar fi arhitecți, ingineri, design-eri de interioare, etc.