Întâlniri, seminarii, târguri, congrese

SMART Event Marketing organizeaza pentru compania dvs. evenimente corporate(intalniri, seminarii, targuri, congrese etc.), oferind servicii complete privind conceptul, elaborarea si implementarea stategiei de organizare si promovare.

Serviciile pe care agentia de publicitate SMART Event Marketing le ofera clientilor sai, includ stabilirea bugetului, planificarea, coordonarea si supervizarea evenimentului, contractarea locatiei si a serviciilor de catering, relatia cu presa, servicii de promovare online si offline, productie publicitara, servicii foto-video etc.

De asemenea oferim suport privind realizarea tipariturilor expozitiei (invitatii, bilete intrare, catalog firme expozante etc.), relatia cu furnizorii de servicii tehnice si logistice pentru expozitie; constructia standurilor, asigurarea tuturor serviciilor tehnice si logistice necesare pentru organizarea expozitiei, personal auxiliar specializat la fata locului.

Nu suntem simpli furnizori, suntem partenerii dvs. de incredere! Si cum fiecare eveniment este unic, te rugam sa ne contactezi, pentru a-ti oferi detalii si informatii suplimentare despre serviciile noastre!

SMART Event Marketing este o agenție de publicitate full service, ce oferă servicii integrate de Marketing, Comunicare, Relații Publice,  Evenimente dar și servicii de Producție Publicitară și Materiale Promoționale.

Avertising cu ROI pozitiv și Evenimente de succes! Venim în sprijinul departamentelor de marketing, PR și vânzări cu o serie de produse și servicii pentru toate strategiile de comunicare: Above the Line, Below the Line, Through the Line sau Online.

Oferim servicii precum: publicitatea prin intermediul printurilor digitale-offset, indoor și outdoor, publicitatea audio-spoturi radio, reclame și spoturi TV,  situri web-promovare online, landing pages, direct mailing, promoții, materiale promoționale,  evenimente, târguri și expoziții, servicii integrate de Marketing, Comunicare, Relații Publice,  Evenimente dar și servicii de Producție Publicitară și Materiale Promoționale. SMART Event Marketing – Advertising done right!