Event Marketing

Event Marketing(sau evenimentele de marketing) reprezinta procesul prin care sunt dezvoltate conceptele unice de prezentare, expunere si promovare a produselor si serviciilor utilizand instrumente si locatii atipice. Evenimentele de marketing pot avea loc online, sau offline si pot fi organizate, sau sponsorizate de catre compania ce desfasoara campania de promovare.

Event Marketing.  Ați fost vreodată abordați la intrarea în stadionul în care se susținea un concert sau se juca un meci de fotbal de către o companie ce vinde cărți de credit? Ați primit vreodată fructe sau bomboane în timp ce va aflați într-un bar? Ați fost atât de norocoși în cât să va treziți înconjurați de către un flash mob, pus in opera  într-un mall aglomerat de către un teatru de copii? Fiecare dintre aceste experiențe oferă o privire de ansamblu a ceea ce Event Marketing-ul secolului XXI poate oferi.

Daca iti doresti o promovare “out of the box”, atunci cu siguranta trebuie sa apelezi la specialistii  SMART Event Marketing. Avem experienta necesara, pentru a-ti oferi cele mai bune servicii, la cele mai competitive preturi. De asemenea, agentia de publicitate SMART Event Marketing este alegerea potrivita pentru tine daca vrei sa organizezi seminarii, evenimente interactive, evenimente de calatorie, Just-For-Fun Events, evenimente caritabile, sau orice alt eveniment extravagant de promovare!

SMART Event Marketing este o agenție de publicitate full service, ce oferă servicii integrate de Marketing, Comunicare, Relații Publice,  Evenimente dar și servicii de Producție Publicitară și Materiale Promoționale.

Avertising cu ROI pozitiv și Evenimente de succes! Venim în sprijinul departamentelor de marketing, PR și vânzări cu o serie de produse și servicii pentru toate strategiile de comunicare: Above the Line, Below the Line, Through the Line sau Online.

Oferim servicii precum: publicitatea prin intermediul printurilor digitale-offset, indoor și outdoor, publicitatea audio-spoturi radio, reclame și spoturi TV,  situri web-promovare online, landing pages, direct mailing, promoții, materiale promoționale,  evenimente, târguri și expoziții, servicii integrate de Marketing, Comunicare, Relații Publice,  Evenimente dar și servicii de Producție Publicitară și Materiale Promoționale. SMART Event Marketing – Advertising done right!