Elemente de design publicitar – concepte creative

SMART Event Marketing, agentie de publicitate full service, ofera servicii de grafica publicitara(elemente de design publicitar si concept grafice). Avand o vasta experienta in branding(logo design, identitate vizuala), packaging, in elaborarea, dezvoltarea si implementarea conceptelor creative(incluzand elemente de design, grafica si prelucrare grafica), echipa noastra va poate oferi cele mai bune servicii, respectand termenele de livrare, asigurand totodata cel mai bun raport calitate-pret.

in lista serviciilor oferite, enumeram:

  • Logo design si identitate vizuala
  • Editare imagini si vectorizare
  • Personalizare materiale de prezentare(mape, pliant, carti de vizita, foi cu antet etc.)
  • Editare video
  • Servicii diverse DTP
  • Agende si Materiale Promotionale

 

SMART Event Marketing este o agenție de publicitate full service, ce oferă servicii integrate de Marketing, Comunicare, Relații Publice,  Evenimente dar și servicii de Producție Publicitară și Materiale Promoționale.

Avertising cu ROI pozitiv și Evenimente de succes! Venim în sprijinul departamentelor de marketing, PR și vânzări cu o serie de produse și servicii pentru toate strategiile de comunicare: Above the Line, Below the Line, Through the Line sau Online.

Oferim servicii precum: publicitatea prin intermediul printurilor digitale-offset, indoor și outdoor, publicitatea audio-spoturi radio, reclame și spoturi TV,  situri web-promovare online, landing pages, direct mailing, promoții, materiale promoționale,  evenimente, târguri și expoziții, servicii integrate de Marketing, Comunicare, Relații Publice,  Evenimente dar și servicii de Producție Publicitară și Materiale Promoționale. SMART Event Marketing – Advertising done right!