Design și Producție Ambalaje

Ambalajele reprezinta interfata companiei dvs! Un ambalaj atractiv, reprezinta de cele mai multe ori cel mai impportant factor pe care clientul il are in vedere in momentul decizie de cumparare.

Specialistii SMART Event Marketing, lucreaza alaturi de dvs. pentru a va pune la dispozitie design-ul perfect pentru produsul pe care il comercializati. Oferim servicii complete in elaborarea ambalajelor, de la consultanta, crearea si implementarea strategiei de marketing, pana la productia efectiva.

SMART Event Marketing este o agenție de publicitate full service, ce oferă servicii integrate de Marketing, Comunicare, Relații Publice,  Evenimente dar și servicii de Producție Publicitară și Materiale Promoționale.

Avertising cu ROI pozitiv și Evenimente de succes! Venim în sprijinul departamentelor de marketing, PR și vânzări cu o serie de produse și servicii pentru toate strategiile de comunicare: Above the Line, Below the Line, Through the Line sau Online.

Oferim servicii precum: publicitatea prin intermediul printurilor digitale-offset, indoor și outdoor, publicitatea audio-spoturi radio, reclame și spoturi TV,  situri web-promovare online, landing pages, direct mailing, promoții, materiale promoționale,  evenimente, târguri și expoziții, servicii integrate de Marketing, Comunicare, Relații Publice,  Evenimente dar și servicii de Producție Publicitară și Materiale Promoționale. SMART Event Marketing – Advertising done right!