Design și Planificare Strategică Email Marketing

Email Marketing-ul reprezinta cu siguranta una dintre cele mai de notorietate modalitati de promovare a companiilor, indiferent daca vorbim despre o multinationala, sau despre un start-up. O campanie bine realizata de email marketing iti poate creste afacerea, prin cresterea numarului de vizitatori(indiferent daca vorbim despre o afacere online, sau offline), prin cresterea brand awareness-ului, si de ce nu, a ratei de conversie.

Rata de succes a unei campanii de Email Marketing depinde insa foarte mult de modalitatea, stratgeia si profesionalismul cu care este pusa in opera. Faptul ca email-ul este evaluat in mod constant ca fiind cea mai populara si cea mai utilizata facilitate de pe internet(Email-ul este mijlocul de comunicare cel mai utilizat in afaceri inaintea telefonului si postei) si masurabilitatea instanta a rezultatelor, au determinat companiile sa investeasca din ce in ce mai mult in acest tip de promovare.

Echipa de profesionisti SMART Event Marketing, are background-ul si experienta necesara pentru a va asigura cele mai bune servicii de email marketing, la cel mai bun raport calitate-pret. Pentru informatii suplimentare si cereri de oferta, va rugam sa ne contactati.

SMART Event Marketing este o agenție de publicitate full service, ce oferă servicii integrate de Marketing, Comunicare, Relații Publice,  Evenimente dar și servicii de Producție Publicitară și Materiale Promoționale.

Avertising cu ROI pozitiv și Evenimente de succes! Venim în sprijinul departamentelor de marketing, PR și vânzări cu o serie de produse și servicii pentru toate strategiile de comunicare: Above the Line, Below the Line, Through the Line sau Online.

Oferim servicii precum: publicitatea prin intermediul printurilor digitale-offset, indoor și outdoor, publicitatea audio-spoturi radio, reclame și spoturi TV,  situri web-promovare online, landing pages, direct mailing, promoții, materiale promoționale,  evenimente, târguri și expoziții, servicii integrate de Marketing, Comunicare, Relații Publice,  Evenimente dar și servicii de Producție Publicitară și Materiale Promoționale. SMART Event Marketing – Advertising done right!