Customer Events

Agentia de publicitate SMART Event Marketing ofera servicii complete privind organizarea evenimentelor dedicate clientilor companiei dvs. Evenimentele pentru clienti sunt foarte importante, ele reprezentantand de cele mai multe ori liantul dintre customers si echipa dvs. de vanzari. Din aceste considerente, orice customer event trebuie sa fie un eveniment memorabil.

Relationare si networking cu clienti strategici, intr-un cadru prietenos. Aceasta este cheia succesului, iar pentru ca rezultatele sa fie unele de exceptie, echipa de specialisti SMART Event Marketing va fi alaturi de  tine pe toata durata evenimentului, indiferent de locatia aleasa, indiferent de tara in care se va desfasura evenimentul. Tot ceea ce e nevoie sa faci este sa completezi un scurt brief iar de restul ne ocupam noi, de la concept pana la implementare.

In realizarea briefului, trebuie sa iei in calcul tipologia/profilul clientilor dvs. si ariile de interes ale acestora. Cat priveste alegerea locatiei, aceasta trebuie sa fie usor accesibila tuturor clientilor. Dar, pentru a va usura munca, va rugam  sa ne contactati, echipa noastra va gasi pentru compania dvs cele mai bune solutii.