Corporate Blogging

SMART Event Marketing oferă clienților săi servicii de realizare, populare și management pentru blogurile companiei dvs.

Blogul companiei nu ar trebui să lipsească din strategia de comunicare. Este un mediu în care compania își poate scoate în evidența valorile, își demonstrează expertiză în domeniul de activitate prin abordarea de teme specializate de interes și poate determină publicul la interacțiune, la comunicare directă cu specialiștii companiei.

Întreținerea unui blog corporate necesită timp, implicare, cercetare pentru descoperirea subiectelor de interes, dezvoltarea planului editorial și respectarea acestora. De cele mai multe ori, angajații care ar putea să se ocupe de blog au programul de lucru foarte încărcat, așa că nu-și pot asumă sarcină delicată a redactării și publicării articolelor pe blog. În plus, dacă sunt de formație tehnică și foarte specializați în domeniul lor, ar putea să se piardă în detalii esențiale pentru funcțiile pe care le îndeplinesc, dar pentru clientul potențial pot reprezenta o limbă de neînțeles.

De aceea propunem un serviciu specializat de corporate blogging dezvoltat de specialiștii în comunicare ai diviziei de SMART Event Marketing. Intervenim cu expertiză noastră, cu capacitatea de analiză și sinteză, dar și cu simțul fîn al identificării elementelor de interes ale publicului țintă. De aici pornim în dezvoltarea unei strategii editoriale pe care o implementăm pas cu pas pentru dezvoltarea imaginii companiei în față clienților potențiali.