Concept și organizare evenimente corporate

Agentia de publicitate SMART Event Marketing ofera servicii de Concept si Organizare  evenimente corporate. Echipa noastra de specialist ofera servicii integrate pentru organizari evenimente corporate, consultanta turistica si in planificarea strategica a evenimentelor, activitati de team building, locatii atractive.

In materie de Evenimente corporate, organizam pentru compania dvs. evenimente pentru client(customer events), evenimente pentru influentatori(influencers events), intalniri de afaceri, simpozioane, seminarii, conferinte de presa, congrese, activitati de team building etc.

In materie de Petreceri corporate, organizam pentru compania dvs. evenimente de lansare de produse, firme si servicii noi, evenimnete de tip cocktail, petreceri tematice, aniversari, dineuri, receptii diverse.

SMART Event Marketing, ofera servicii integrate, menite sa faca din evenimentul dvs. un real succes, astfel incat, chiar si angajatii companiei sa se simta invitati de onoare la propriul eveniment. Pentru a obtine rezultatele scontate, personalizam concept si tematici special pentru fiecare eveniment corporate, propunem de fiecare data locatii attractive, in concordanta cu tematica evenimentului si numarul de participanti, si ne asiguram ca va oferim cel mai bun raport calitate – pret. Daca pentru eveniment sunt necesare servicii de cazare si catering, ne asiguram ca obtinem cele mai bune locatii, la cele mai bune preturi.

Pentru o buna organizare a evenimentului dvs., coordonam derularea tuturor serviciilor conexe evenimentului corporate. De asemenea, pentru a ne asigura de buna vizibilitate, asiguram creatie grafica si productie pentru invitatii si materiale promotionale diverse(Spidere, Goody Bags, Roll-ups etc.), derulam campanii de PR(comunicate de presa, articole, advertoriale, support audio – video, interviuri etc.) in conconrdanta cu nevoile de comunicare ale clientului.

Anii de experienta si profesionalismul agentiei de publicitate SMART Event Marketing reprezinta certitudinea ca evenimentul dvs. va fi unul de success. Pentru informatii suplimentare si oferte personalizate, va rugam sa ne contactati!