Analiză de Piață și Consultanță de Marketing

SMART Event Marketing oferă servicii de analiză de piață și conultanta de marketing adaptate cerințelor specific ale clienților nostril. Oferim consultanță necesară creării unei strategii de marketing raportată la obiectivele companiei și a pieței în care această activează, prin crearea unui mix de marketing bine ancorat în realitatea economiei în care societatea își desfasoar activitatea.

SMART Event Marketing elaborează soluții personalizate, potrivite profilului dvs, plecând de la o analiză amănunțită a mediului intern al companiei și a mediului extern pe care compania activează sau urmează să activeze. În urmă acestor rezultate se pun bazele strategiei de marketing și a direcțiilor viitoare.

Deținem o echipă completă ce oferă servicii integrate de marketing și publicitate, de la cercetări de piață și analize SWOT, focus group-uri, segmentarea publicului țintă, promovări online prin crearea de website-uri, blog-uri, campanii SEM, SEO etc.

SMART Event Marketing oferă consultanță pentru analizele de produse și servicii, lansare de branduri, produse și servicii noi pe piață, precum și dezvoltarea relației cu clienții.
SMART Event Marketing propune un plan pentru fundamentarea și aplicarea unei strategii de marketing, în funcție de caracteristicile pieței-țintă, de caracteristicile potențialilor clienți și, nu în ultimul rând, de specificul produselor/serviciilor promovate.

SMART Event Marketing oferă consultanță pentru conceperea și implementarea de soluții complete de marketing în concordanță cu obiectivele strategice pe termen scurt, mediu sau lung. Prin studiul concurenței și analizarea așteptărilor, cerințelor și obiceiurilor de consum ale clienților companiei vom alege cea mai profitabilă acțiune de promovare și publicitate.

Calea spre profit începe de la dezvoltare, și continuă prin producție, distribuție și promovare. Noi oferim consultanță în ceea ce privește plasarea produsului potrivit, la prețul potrivit, la timpul potrivit astfel încât să ajungem la creșterea notorietății produsului și a numărului de clienți. Preocuparea noastră principală va fi imaginea produsului.

SMART Event Marketing,prin serviciile de promovare oferite va construi un brand puternic pentru a rezultă o percepție pozitivă asupra calității produsului . În completarea strategiilor propuse, stabilim planuri de acțiuni de marketing, ne implicăm în implementarea proiectelor de marketing ale clientului și organizăm sesiuni de discuții moderative asigurând o evaluare a activității desfășurate în companie pentru a garanta cele mai bune rezultate.

Tipul, calitatea și conținutul materialelor publicitare și promoționale trebuie alese cu mare atenție. Sunt asemenea cărților de vizită care ”vorbesc” despre produsele, serviciile și imaginea companiei în ochii clienților și partenerilor.

SMART Event Marketing oferă soluții pentru a prezența imaginea companiei într-o manieră cât mai accesibilă și remarcabilă de către clienți sau potențiali clienți. Avem în vedere materiale publicitare de tipul: mape, cataloage, broșuri, pliante, postere, foi volante și alte diverse tipărituri, panouri, materiale audio-video, CD-uri/DVD-uri sau materiale promoționale personalizate cu elementele de identitate ale companiei de genul: pixuri, stilouri, ceasuri, obiecte de îmbrăcăminte sau încălțăminte, jucării, etc).

Toate aceste instrumente duc mesajul companiei către publicul vizat pentru a creă vizibilitate, credibilitate și notorietate pentru marca, produse și servicii.